Cercar en aquest blog

COM COMPRAR ELS NOSTRES CAGANERS

Podeu adquirir els nostres caganers durant tot l'any visitant-nos a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820) i us els farem arribar casa.




dimarts, 18 de juny del 2024

Buddy Holly, el caganer d'un dels músics més influents a la història del rock

 Malgrat la seva curta trajectòria, aquest músic, cantant i compositor de mitjans dels anys 50 és considerat com la força creativa més influent del rock and roll primigènic. La seva innovació i excel·lent obra musical, fou inspiradora i infuència de moltes grans estrelles musicals posteriors com Paul McCarney, The Hollies, Bech Boys, Rolling Stones, Bob Dylan y Freddy Mercury.

Va morir amb només 22 anys en un accident aeri que va ser batejat com "el dia que la música va morir", ja que viatjava a la mateixa avioneta amb Ritchie Valens i The Big Bopper que van patir seu mateix fatal final. Don Mcleon va escriure, anys més tard (1971), la popular cançó "American Pie", on fa referència al dia de l'accident com "el dia que la música va morir" (The Day That Music Died)..

La seva imatge més icònica va unida a la seva guitarra Fender Stratocaster que va popularitzar.

Entre les seves caçons més populars sobresurten That'll the day, Oh boy, Rave on, Everyday i Peggy Sue.




Mace Windu, el gran mestre jedi caganer

Va ser un mestre jedi i membre  de l'Alt consell en els darrers anys de la República Galàctica. Inconfusible amb el seu sabre porpra, va ser un dels jedi més poderós a la seva època.