Venda de Caganers

Durant tot l'any podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.


Des de finals de novembre fins al 23 de desembre els podreu adquirir a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona.Pirates

Que no us enganyin!!!

Diuen que si et copien has de sentir-te afalagat, ja que el teu treball resulta interessant. Però la veritat és que és indignant veure com altres s’aprofiten de la teva feina.

Ja era indignant veure com any rera any un altre fabricant copiava les teves idees i en els seus comunicats a la premsa manifestava que era en un brain storming on decidia quins nous models treure al mercat. Quan no era l’excursionista, era el llicenciat, Fidel Castro, l’Estàtua de la llibertat, el metge, l’esquiador, Cristòfor Colom, el ninot de neu i així un llarg llistat. Com a mínim aquests fan les seves versions, tambés és cert sovint massa semblants a les nostres. Però des del 2011 la pirateria ha arribat a la seva màxima expressió en copiar directament els nostres models i caricatures.

Doncs si, a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona, a les parades del Xavier Perelló (Caganer Online) s’hi poden trobar còpies no autoritzades i barroeres dels Caganers de Caldes. Moltes deformades i totes mal pintades. Per si no n’hi havia prou, el venedor era capaç de dir que eren caganers fabricats a la Terrisseria de Caldes. No tenen vergonya.

Una fira del prestigi de la Fira de Santa Llúcia de Barcelona hauria de tenir una mica més de cura a l’hora de triar els paradistes i evitar que aquests tipus d’aprofitats vagin proliferant en perjudici dels autèntics artesans.

És per això que us recomanem que aneu alerta i que no us deixeu enredar a l’hora d’adquirir els nostres productes.