Venda de Caganers

Durant tot l'any podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.


Des de finals de novembre fins al 23 de desembre els podreu adquirir a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona.Caganers personalitzats

Vols ser el caganer del pessebre?


A la Terrisseria de Caldes, de gener a setembre, t'oferim la possibilitat de tenir un caganer personalitzat (o qualsevol altra figura) fet artesanalment amb la caricatura de qui desitgis.


Passos per encarregar-ne un:


  • 2.- Envia'ns fotografies de la persona de qui vols que fem la caricatura. Un mínim de dues de la cara (una de frontal i una de perfil) amb l'actitud que vols que plasmem (rient, somrient, seriós, enfadat...)

  • 3.- Digues com vols que el caracteritzem (de pagès tradicional, amb vestit ("traje"), d'esport, amb l'uniforme d'algun ofici...) Si els vols d'alguna vestimenta molt específica i ens pots enviar una fotografia molt millor.
Preu caganer personalitzat amb caricatura: 80€.

També t'oferim la possibilitat de fer un caganer caracteritzat.


Aquest producte és un caganer que, sense tenir la caricatura de la persona, el podem vestir, pentinar, posar-li alguna característica de la cara (piga, bigoti, ulleres...) i algun complement de manera que sigui un caganer dedicat a la persona que desitgis.


Preu del caganer caracteritzat: de 20 a 25€ segons complexitat i detalls.


Si els voleu per Nadal no espereu a darrera hora. Normalment més enllà del mes de setembre ja queden tancades totes les comandes de caganers personalitzats.