Venda de Caganers

Del 25 de novembre al 23 de desembre podeu adquirir els nostres productes a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona. Estem situats al carrer Sardenya, just enfront de la façana de la passió del temple.


Durant tot l'any també podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.Caganers personalitzats

Vols ser el caganer del pessebre?A la Terrisseria de Caldes, de gener a setembre, t'oferim la possibilitat de tenir un caganer personalitzat (o qualsevol altra figura) fet artesanalment amb la caricatura de qui desitgis.Passos per encarregar-ne un:


  • 2.- Envia'ns fotografies de la persona de qui vols que fem la caricatura. Un mínim de dues de la cara (una de frontal i una de perfil) amb l'actitud que vols que plasmem (rient, somrient, seriós, enfadat...)

  • 3.- Digues com vols que el caracteritzem (de pagès tradicional, amb vestit ("traje"), d'esport, amb l'uniforme d'algun ofici...) Si els vols d'alguna vestimenta molt específica i ens pots enviar una fotografia molt millor.
Preu caganer personalitzat amb caricatura: 80€.També t'oferim la possibilitat de fer un caganer caracteritzat.Aquest producte és un caganer que, sense tenir la caricatura de la persona, el podem vestir, pentinar, posar-li alguna característica de la cara (piga, bigoti, ulleres...) i algun complement de manera que sigui un caganer dedicat a la persona que desitgis.Preu del caganer caracteritzat: de 20 a 25€ segons complexitat i detalls.
Si els voleu per Nadal no espereu a darrera hora. Normalment més enllà del mes de setembre ja queden tancades totes les comandes de caganers personalitzats.