Venda de Caganers

Del 25 de novembre al 23 de desembre podeu adquirir els nostres productes a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona. Estem situats al carrer Sardenya, just enfront de la façana de la passió del temple.


Durant tot l'any també podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.dimecres, 3 de novembre de 2010

Darth Vader i el seu germà caganer


El 21 de maig de 1980 es va estrenar L’imperi contraataca (Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back). Considerada la millor pel·lícula de la saga Star Wars per part de la crítica.

És en aquesta pel·licula on Darth Vader li diu a Luke Skywalker una de les frases més memorables de la història del cinema : “No, jo sóc el teu pare” (No, I am your father).

El 2010 se celebrà el 30 aniversari de l’estrena, per això i a petició dels seus fans li dediquem aquest caganer: el seu germà Darth Water.
Novetat 2010