Venda de Caganers

Del 25 de novembre al 23 de desembre podeu adquirir els nostres productes a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona. Estem situats al carrer Sardenya, just enfront de la façana de la passió del temple.


Durant tot l'any també podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.dissabte, 13 de desembre de 2008

Caganermòmetre


Els passats dissabte 4 i diumenge 5 de desembre va tenir lloc la 25a. edició de la Fira de Nadal de Caldes de Montbui (una de les primeres de Catalunya).

Per tercer any consecutiu el caganer d'en Leo Messi ha estat el més venut. Això si, el seu liderartge ha estat amenaçat per Bob Esponja i Darth Vader. També s'han situat en posicions destacades Pep Guardiola, Belén Esteban, Iniesta i David Villa.

Apart del rànquing de vendes, el caganer de "la princesa del poble" ha estat el que els curiosos més han buscat i el que més somriures ha aixecat.
Gràcies.