Cercar en aquest blog

COM COMPRAR ELS NOSTRES CAGANERS

Podeu adquirir els nostres caganers durant tot l'any visitant-nos a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820) i us els farem arribar casa.




dimarts, 17 de novembre del 2020

Eddie, el caganer d'Iron Maiden



Iron Maiden és un grup musical britànic de heavy metal format el 1975 pel baixista Steve Harris. El nom li ve d'un objecte de tortura de la pel·lícula "L'home de la màscara de ferro", un taüt metàl·lic ple de punxes on tancaven a les víctimes fins a la mort. El 1980 van treure al mercat el primer àlbum, "Iron Maiden", i l'any següent "Killers". La consagració els va arribar el 1982 amb "The Number of the Beast" que va ser número 1 en vendes. La fama va traspassar fronteres, fins als Estats Units on els detractors els van acusar de satanisme i, fins i tot, van ser censurats, cosa que els va fer augmentar en popularitat. "Piece of Mind" va ser el seu següent èxit i durant la gira 1985 van enregistrar el llegendari "Live After Death", disc que comença amb el discurs de Winston Churchill a la població britànica abans dels previst bombardeig de Londres pels nazis.

Eddie the Heat n'és la mascota. Està present a les portades dels discs i en els seus directes. Va ser creat per Derek Riggs basant-se en una propaganda militar per a la guerra del Vietnam. És un zombie  que s''ha representat de múltiples maneres. Pel nostre caganer hem triat la de pacient mental de la portada del disc "Piece of Mind".