Venda de Caganers

Del 25 de novembre al 23 de desembre podeu adquirir els nostres productes a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona. Estem situats al carrer Sardenya, just enfront de la façana de la passió del temple.


Durant tot l'any també podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.dissabte, 5 de novembre de 2011

Edward Cullen, el vampir caganer de Crepuscle


Milers de joves i adolencents d'rreu del món són fans de la saga Crepuscle (Twilight). Es tracta d'una sèrie de quatre novel·les de l'escriptora Stephenie Meyer on es relata una història d'amor entre una noia i un vampir.Edward Cullen és un dels personatges principals. Va ser transformat en vampir per salvar-li la vida, ja que estava a punt de morir per la grip espanyola. S'enamora d'una jove humana, Isabella Swan (Bella) i acaba casant-se amb ella vencent tota classe d'obstacles i temptacions.
La història ha estat traslladada al cinema i aquesta tardor ens arriba la quarta entrega: A trenc d'alba (Breaking Dawn).