Venda de Caganers

Durant tot l'any podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.


Des de finals de novembre fins al 23 de desembre els podreu adquirir a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona.dimarts, 8 de novembre de 2011

Mourinho, caganer enfollit


El prestigiós entrenador portuguès va arribar al Madrid la temporada 2010-11 amb molta xuleria, mala educació i mostrant despreci per rivals, premsa i jugadors. Però el dilluns 29 de novembre de 2010 el Barça de Pep Guardiola el va fer tocar de peus a terra amb un contundent 5 a 0.
Lluny de pendre-s'ho com una cura d'humilitat encara va respondre amb un "quien rie último rie mejor". Però va ser el Barça qui va riure l'últim eliminant l'equip de Mou de la Champions amb un 0 a 2 al Bernabeu. Això el va fer enfollir i va protagonitzar la famosa roda de premsa del "pur que?".
Però encara no ho haviem vist tot, amb l'inici de la nova temporada es va superar ficant el dit a l'ull del segon entrenador blaugrana en perdre la Supercopa.Per tot això, aquest personatge es mereix un dels caganers negatius de l'any.