Venda de Caganers

Del 25 de novembre al 23 de desembre podeu adquirir els nostres productes a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona. Estem situats al carrer Sardenya, just enfront de la façana de la passió del temple.


Durant tot l'any també podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.dimarts, 13 de novembre de 2012

Anonymus, V de Vendetta o Guy Fawkes


Guy Fawkes va ser un conspirador catòlic anglès de finals del  segle XVI i principis del XVII. Amb el grup per a la restauració del catolicisme a Anglaterra va planejar la Conspiració de la pólvora per acabar amb la cambra dels lords i el rei, i així posar fi a les persecucions religioses. Va fracassar i va ser arrestat el 5 de novembre de 1605. Després de confessar les seves intencions i negar-se a delatar els seus còmplices va ser executat. Cada any es commemoren aquests fets en la coneguda Nit de les fogueres o Nit de Guy Fawkes.

A la novel•la gràfica V de Vendetta d’Alan Moore,  V, el misteriós revolucionari que lluita per enderrocar el govern feixista, amaga la seva identitat darrera d’una màscara i disfressa inspirada en Guy Fawkes.

El fenomen Anonymus, en la seva lluita contra la censura a internet i a favor de la transparència política, també utilitza la imatge d'V de Vendetta com a símbol d’identitat .