Venda de Caganers

Durant tot l'any podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.


Des de finals de novembre fins al 23 de desembre els podreu adquirir a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona.dimarts, 13 de novembre de 2012

Anonymus, V de Vendetta o Guy Fawkes


Guy Fawkes va ser un conspirador catòlic anglès de finals del  segle XVI i principis del XVII. Amb el grup per a la restauració del catolicisme a Anglaterra va planejar la Conspiració de la pólvora per acabar amb la cambra dels lords i el rei, i així posar fi a les persecucions religioses. Va fracassar i va ser arrestat el 5 de novembre de 1605. Després de confessar les seves intencions i negar-se a delatar els seus còmplices va ser executat. Cada any es commemoren aquests fets en la coneguda Nit de les fogueres o Nit de Guy Fawkes.

A la novel•la gràfica V de Vendetta d’Alan Moore,  V, el misteriós revolucionari que lluita per enderrocar el govern feixista, amaga la seva identitat darrera d’una màscara i disfressa inspirada en Guy Fawkes.

El fenomen Anonymus, en la seva lluita contra la censura a internet i a favor de la transparència política, també utilitza la imatge d'V de Vendetta com a símbol d’identitat .