Venda de Caganers

Del 25 de novembre al 23 de desembre podeu adquirir els nostres productes a la parada de Caganers de Caldes de la Fira de Nadal de la Sagrada Família de Barcelona. Estem situats al carrer Sardenya, just enfront de la façana de la passió del temple.


Durant tot l'any també podeu adquirir els Caganers de Caldes a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o telèfon (640 103 820 - 93 865 05 45) i us els farem arribar casa.divendres, 30 de novembre de 2012

Ecce Homo caganerEl fresc del Santuari de la Verge de la Misericòrdia de Borja (Saragossa) ha adquirit fama mundial després de la restauració per part de l‘avia de 80 anys, i veïna del poble, Cecília Giménez. La pintura original es va deteriorar per la humitat ambiental i la iaia va transformar la cara de Crist en el que la premsa internacional va anomenar un esbós d’un mico molt pelut amb una túnica mal ajustada (Ecce Mono). La imatge ha donat la volta al món i són molts els que demanen que es conservi l’actual imatge que qualifiquen d’una icona pop que representa l’actual manera de veure el món. Per a molts ha estat el fenomen sociològic més important de l’estiu de 2012.La magnitud del fenomen queda palesa en la quantitat d’articles que s’han escrit a la premsa de tot el món, pels nombrosos productes que han adoptat la seva imatge (vins, participacions de loteria, creps, samarretes, bosses...), en el nombre de visites que està rebent el santuari ( han passat a cobrar entrada i fins i tot Ryan Air ha aprofitat la imatge per promoure vols a Saragossa), en la seva aparició en el famós joc Angry Birds i en el fet que ha estat una de les disfresses de més impacte del darrer Halloween als Estats Units.És una de les imatges de l’any que no podia quedar al marge del món dels caganers.